Милорад Додик / - Фото: Н1
17/05/2022 u 13:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Додик и представници РС нису гласали за санкциjе Русиjи

Ковачевић је то поручио реагуjући на изjаву Бореновића да се БиХ придружила у подршци преко 20 одлука Савјета ЕУ коjима се уводе разне санкциjе Русиjи, све уз дозволу Додика

Српски члан Предсједништа БиХ Милорад Додик и представници Српске нису гласали ни за jедну одлуку о санкциjама Русиjи, а без њих jе таква одлука немогућа, поручио jе саветник српског члана Председништва БиХ Радован Ковачевић.

- Амбасадори БиХ коjи су се самостално и неуставно придруживали поjединим изjавама, радили су то позиваjући се искључиво на Стратегиjу спољне политике коjу су усвоjили шефови Бранислава Бореновића, Игор Црнадак и Младен Иванић - написао jе Ковачевић на Твитеру.

Ковачевић је то поручио реагуjући на изjаву Бореновића да се БиХ придружила у подршци преко 20 одлука Савјета ЕУ коjима се уводе разне санкциjе Русиjи, све уз дозволу Додика.

- А, овакво бесрамно изношење неистина само jе jош jедна потврда апсолутне недораслости. Мислили смо да Бореновић не зна баш ништа, а ево видимо да зна да лаже. Каква лаж! - написао jе Ковачевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:38