/ FOTO: RS
20/09/2024 u 13:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dodik: Spremali su moju i Vučićevu likvidaciju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da je imao podatke da je Obavještajno-bezbjednosna agencija BiH planirala njegovu i likvidaciju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, te da se u Sarajevu tako postupa s onima koji ne dijele političke stavove Bošnjaka.

- Oni su Obavještajnu službu i onog Osmicu (Osmana Mehmedagića) instrumentalizovali dotle da naprave operativni plan likvidacije mene, Aleksandra Vučića i drugih ljudi koji smetaju bošnjačkim interesima - rekao je Dodik u prvoj epizodi podkasta Srne, koja će biti emitovana sjutra.

Govoreći o predstojećim izborima, istakao je da neprijatelji Srpske čekaju ishod glasanja i na taj način ocjenjuju njegovu političku snagu, ali je dodao da ne sumnja u pobjedu SNSD-a.

- Dobićemo Banjaluku, Bijeljinu i Teslić. U Istočnoj Ilidži imamo odličnu situaciju. Održaćemo sve opštine gdje smo da sada imali pobjedu. Već namještamo ozvučenje za slavlje koje ćemo imati te noći - istakao je Dodik, koji je i predsjednik SNSD-a.

Predsjednik Srpske govorio je, između ostalog, o stanju u medijima, ishodu suđenja u Sarajevu, pritiscima na Republiku Srpsku, predstojećim lokalnim izborima i privatnom životu.

Dodik poručio Trampu: Čuvajte se predsjedniče, trebate nam

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 13:08