фото: РАС СРБИЈА / - фото: РАС СРБИЈА
30/01/2022 u 17:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Држављанке Србије опљачкале ћерку градоначелника Нице: Украле накит и торбе од 100.000 еура

Једна од ћерки Кристијана Естрозија, која живи у Ници, опљачкана је 18. јануара 2022, а осумњичене жене су ухапшена дан након инцидента и од тада су иза решетака

Француска полиција ухапсила је двије држављанке Србије због сумње да су опљачкале ћерку градоначелника Нице, Кристијана Естрозија, и из њеног стана у том граду однијеле накит и торбе у вриједности од 100.000 евра.

Како преноси портал ЛД Пипл, двема женама је одређен притвор, а суђење им је заказано за 21. фебруар.

- Једна од ћерки Кристијана Естрозија, која живи у Ници, опљачкана је 18. јануара 2022, а осумњичене жене су ухапшена дан након инцидента и од тада су иза решетака - наводи портал и додаје да су осумњичене идентификоване и пронађене захваљујући снимцима са надзорних камера у граду.

- Агенти Националне полицијске агенције брзо су идентификовали двије младе жене које су тог јутра допутовале у Ницу возом. Затим су узеле такси до станице Хуан-лес-Пинс и ушле у хотел. Претресене су и просторије у којој су осумњичене боравиле. Полиција је пронашла предмете украдене приликом провале, али и предмете који потичу из других крађа - наводи извор француских медија.

Како наводе, једна од ухапшених Српкиња нема кривични досије, док је друга позната полицији.

(БЛИЦ.РС.)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 18:28