Грешка ХРТ / - ХРТ скриншот
05/01/2022 u 09:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грешка ХРТ насмиjала многе - министра представили као "Џеjмса Бонда"

Хрватска радиотелевизиjа (ХРТ) се извињава гледаоцима због техничке грешке у вечерашњем прилогу у централном ХТВ "Дневнику 2" са изjавом министра Горана Грлића Радмана, наводи се у саопштењу

Хрватски Jавни сервис (ХРТ) извинио се министру спољних послова Гордану Грлић Радману, коjег jе на неколико секунди кадрова у Дневнику потписао као Даниjела Креjга, односно Џеjмса Бонда.

Тим поводом ХРТ jе издао саопштење у коjем се извињава jавности и обjашњава да jе у питању техничка грешка.

"Хрватска радиотелевизиjа (ХРТ) се извињава гледаоцима због техничке грешке у вечерашњем прилогу у централном ХТВ "Дневнику 2" са изjавом министра Горана Грлића Радмана".

Прецизираjу да jе ријеч о грешци коjа, како кажу, ниjе била видљива у систему у коjем се пишу новинарски текстови. У том систему jе, додаjу, било написано тачно име саговорника, али jе због техничке грешке дошло до ситуациjе због коjе се извињаваjу jавности.

ХРТ jе, наиме, у синошњем Дневнику емитовао прилог о Гордану Грлићу Радману и његовоj дводневноj посјети Босни и Херцеговини. У средини прилога када Радман даjе изjаву поjавило се име Даниjела Креjга, односно Џеjмса Бонда.

Грешка ХРТ насмиjала jе многе гледаоце.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 18:43