Вуковар, илустрација / - фото: SHUTTERSTOCK)
11/05/2022 u 10:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хрват проваљивао у куће само како би правио неред

По завршетку криминалистичког истраживања 36-годишњак је предат притворским надзорнику ПУ вуковарско-сријемске уз кривичну пријаву

Несквакидашње вијести долазе из Хрватске, гдје је Полицијска станица Вуковар извијестила о хапшењу необичног провалника који је проваљивао у куће само како би правио неред.

Полицијски службеници Полицијске станице Вуковар спровели су криминалистичко истраживање над 36-годишњаком из Вуковара због сумње да је починио низ кривичних дјела имовинског криминалитета, наводи се у извјештају полиције.

Сумња се да је од 8. фебруара до 5. маја ове године починио седам тешких крађа проваљивањем у породичне куће на подручју Вуковара и једну крађу, преноси портал СиБ.хр, јавља Кликс.ба.

Мета неуобичајеног провалника биле су ненастањене породичне куће, а приликом провала је у свим просторијама испретурао и разбацао садржај ормара, али није ништа украо.

Након провале у једну од кућа отуђио је само шиваћу машину.

По завршетку криминалистичког истраживања 36-годишњак је предат притворским надзорнику ПУ вуковарско-сријемске уз кривичну пријаву.

Рјешењем судије одређен му је истражни затвор од мјесец дана те је предат у Затвор у Осијеку, преноси СиБ.хр.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:55