/ - FOTO: ATV
01/11/2022 u 21:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jelena Trivić: Neću da pristanem da je vuk pojeo magarca, Dodik je pokrao izbore

Opozicija neće odustati od zahtjeva da pravosudne institucije procesuiraju one koji su učestvovali u izbornoj krađi, kazala je ona

Jelena Trivić, potpredsjednica Partije demokratskog progresa (PDP) i kandidatkinja opozicije za predsjednicu Republike Srpske na izborima 2. oktobra, izjavila je da protesti opozicije neće prestati, jer, kako je navela, neće pristati na "izbornu krađu".

Trivić je navela da je opozicija uputila žalbu CIK-u i Apelacionom vijeću Suda BiH u vezi sa nepravilnosti na izborima za predsjednika RS, dodavši da opozicione stranke ne odustaju ni od zahtjeva da pravosudne institucije procesuiraju one koji su učestvovali u „izbornoj krađi“.

- Postoje brojni dokazi, a nema nijednog epiloga. Kakvu god odluku donijelo Apelaciono vijeće Suda BiH, nećemo pristati na to da je ’pojeo vuk magarca’. Mi nećemo pristati da mirno sjedimo i gledamo kako neko otima volju naroda- istakla je ona, aludirajulći na lidera RS Milorada Dodika. 

Najavila je da će opozicija sjutra organizovati protestni skup ispred Javnog RTV-servisa RS – RTRS, od kog traži objektivno izvještavanje.

- I da prestane da etiketira ljude koji misle drugačije od režima- zaključila je ona. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 04:21