Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
24/11/2023 u 10:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kupanje u novembru ženi iz Pule donijelo veliko iznenađenje: Šta je našla uz poruku u boci

U hrpi smeća ugledala sam prljavu i neobičnu bočicu. Kad sam je otvorila, ugledala sam u njoj papir i nešto zamotano, ispričala je

Iako se novembar već približava kraju, jedna se građanka Pule još uvijek kupa, a svakoga dana i počisti plažu od smeća koje izbaci more. Naišla je tako i na neočekivano iznenađenje.

Iako je 24. novembar, građani u Puli još uvijek uživaju u moru, piše Dnevnik.hr.

- Svaki odlazak na plažu iskoristim da pokupim i smeće koje tamo pronađem. Sve što ljudi ostave i odbace za sobom, more nam uredno vrati na obalu, napisala je Puljanka koja je htjela da ostane anonimna.

Prije tri dana mislila je da će to biti tek jedan od njenih uobičajenih dana na moru, ali onda je doživjela iznenađenje.

- Kad sam izišla iz mora i odmorila se, krenula sam da skupljam smeće. U hrpi smeća ugledala sam prljavu i neobičnu bočicu. Kad sam je otvorila, ugledala sam u njoj papir i nešto zamotano, ispričala je.

Nije ni slutila da je pronašla pravu bocu s porukom. Na papiru je bio napisan tekst na engleskom jeziku „Srećno“ i datum kada je bočica bačena u more 24. jula 2023. Uz njega je priloženo 50 eura.

- Bila sam presrećna jer mi se nikada u životu nije nešto takvo dogodilo. Za taj novac kupiću nekim klincima slatkiše za Svetog Nikolu, poručila je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 07:29