Зоран Милановић / - Н1
23/04/2022 u 16:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милановић: Кариjеру сам градио у Хрватскоj jер ми се фућка за Брисел

Волим Шведску и Финску, али сам се заклео у Хрватску. И од те ципеле нема даље - рекао jе Милановић, преноси Н1

Хрватски предсједник Зоран Милановић борави у посети Ливну. Учествовао jе на свечаноj сједници Градског вијећа на коjоj jе одржао говор у коjем се осврнуо и на критике на његов рачун.

- Покажите ко сте и шта сте и куда идете, коjи су вам циљеви. Не постоjи држава, чак ни близу, коjа жели улазак БиХ у ЕУ колико Хрватска. Из сентименталних разлога, или ако хоћете, из чисто себичних разлога. Много тога радим jер jе са неких моjих, хрватских, предсједничких функциjа то у интересу заjеднице коjу представљам. Волим Шведску и Финску, али сам се заклео у Хрватску. И од те ципеле нема даље - рекао jе Милановић, преноси Н1.

Затим се осврнуо и на критике коjе свакодневно добиjа.

- Могу да ме оптуже за много тога, можда не све, али да сам националиста, а камоли екстремни националиста, што слушам од тзв. европске политичаре из Њемачке и неких других земаља, за то морате бити ниски облик живота. Ако нисам нешто, нисам националиста. Ако нисам сигуран, нисам шовиниста. Ако сам своj политички пут градио на нечему, у Хрватскоj, jер ми се фућка за Брисел, тамо немам перспективу, али не значи да не видим огромну шансу за Хрватску у томе - закључио jе Милановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 14:29