Kosovo online / - KOSOVO ONLINE
08/12/2022 u 21:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Napeto na Kosovu: Između 200 i 300 kosovskih specijalaca ušlo u Sjevernu Mitrovicu

Kako javlja reporter Kosovo onlajna, specijalci su se rasporedijellii po obodu grada i blokirali čitavu Sjevernu Mitrovicu

Između 200 i 300 kosovskih specijalaca do zuba naoružanih peške je, u pratnji brojnih oklopnih vozila, ušlo je večeras iz pravca Južne u Sjevernu Mitrovicu i uputilo se u pravcu Bošnjačke mahale, javljaju mediji.

Kako javlja reporter Kosovo onlajna, specijalci su se rasporedijellii po obodu grada i blokirali čitavu Sjevernu Mitrovicu.

Pripadnici Specijalne jedinice Kosovske policije bacili su i dvije šok bombe.

image

Kosovo online

- KOSOVO ONLINE

Prema njihovim riječima, tu su da bi osigurali bezbednost.

Građani Sjeverne Mitrovice okupljaju se na ulicama, razgovaraju o svemu što se dešava poslednjh dana, napeto je, ali bez incidenata.

image

Kosovo online

- KOSOVO ONLINE

Svi kafići su zatvoreni, a žene i djeca su se sklonili sa ulica.

Kosovska policija saopštila je ranije  da će u narednim danima povećati svoje prisutvo na sjeveru Kosova i dodala da su održavanje javnog reda, garantovanje bezbjednosti, zaštita života i imovine svih građana bez razlike, među njenim glavnim ciljevima, prenosi Gazeta ekspres.

Kosovska policija je istakla da će nastaviti svoju posvećenost u obavljanju policijskih dužnosti u službi građana, zajednicama bez razlike i obezbeđivanju opšte bezbjednosti na Kosovu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:19