/ - PLENKOVIć - FOTO: YOUTUBE FACE TV
14/04/2023 u 15:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Plenković: Milanović ima tikove šmrkanja

Osvrnuvši se na Milanovićeve izjave, poručio je da "on može govoriti što hoće, ali ne može raditi pritisak na pravosuđe"

Predsjednik vlade Hrvatske Andrej Plenković danas je ponovo govodio o Zoranu Milanoviću, predsjedniku Hrvatske. Njih dvojica već nekolikko mjeseci zabavljaju javnost oštrim i neprimjerenim izjavama. 

Druga pitanja

Osvrnuvši se na Milanovićeve izjave, poručio je da "on može govoriti što hoće, ali ne može raditi pritisak na pravosuđe".

- Mislio sam da će govoriti o SDP-ovom gradonačelniku Varaždina. Vidjeli smo juče zanimljive transkripte. Tamo su vanredni izbori u nedjelju. Mislio sam da će o tome govoriti, S obzirom da je danas u Rijeci, mislio sam da će govoriti o slučaju Sortirnica, članu SPD-a kao izvođaču i strukturi SDP-a koja ima veze s tim. Kada su u pitanju ljudi iz HDZ-a, onda tema ne silazi sa portala, naslovnica, a kada je riječ o SDP-ovcima, onda se ćuti i prekriva drugim pitanjima - kazao je takođe Plenković.

Zavidan čovjek

Izjavu Milanovića da bi se Plenković trebao oglasiti oko navoda stranih medija da je kandidat za čelnika NATO-a, komentarisao je ovako:

- To govori čovjek koji očito živi u nekoj teškoj zavisti. Kad pratim njegove izjave, to može istinski zavidan čovjek koji želi javnosti kazati informacije meni, a u biti me ne poznaje dovoljno. A vidim da nastavlja i sa šmrkavim tikovima. Ima sindrom šmrkanja. To je dosta važno- naveo je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:19