Andrej Plenković / - FOTO: INDEX
27/08/2024 u 20:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Plenković o zadržavanju Severine: Šikaniranje gospođe Vučković za svaku osudu

Premijer Hrvatske Andrej Plenković je izjavio da Hrvatska još uvijek nema nikakve informacije o hapšenju navodnog špijuna u Srbiji, ali i da mu je zasmetalo "šikaniranje Severine Vučković" na srpskoj granici.

Komentarišući navodno hapšenje hrvatskog špijuna u Beogradu, Plenković je rekao da oni nemaju nikakve informacije o tome.

- Ambasador ne zna ništa, SOA (tajna služba) ne zna ništa, ministar ne zna ništa, tako da još uvijek tragamo za imenom i prezimenom - rekao je Plenković i dodao kako u Hrvatskoj ne znaju šta Srbija želi s operacijom špijun.

Međutim, premijer Plenković je istakao i da mu je nešto drugo zasmetalo.

- Ono što me zasmetalo je šikaniranje gospođe Vučković na granici. To je potpuno nepotrebno i diskriminirajuće i to je za svaku osudu - naveo je on.

Vučić: O Severini mislim sve najgore

Podsjećamo, pjevačicu Severinu Vučković srpska policija je u nedelju uveče zaustavila na graničnom prelazu Batrovci, pretresla joj automobil i sprovela je do zgrade policije na razgovor. Te večeri je trebalo da pjeva na privatnoj rođendanskoj proslavi u Beogradu. Ispitivali su je, kako je navedeno, o kopanju litijuma u Srbiji, Srebrenici, Oluji. Tu vijest potvrdio je i ministar policije Ivica Dačić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 06:53