/ Arhiva
21/02/2023 u 17:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ponovo odloženo ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića

Suđenje je bilo zakazano za sjutra i preksjutra, 22. i 23. februara, ali je ono odloženo na zahtjev jednog od advokata optuženih

Ročište optuženima za pomaganje u izvršenju krivičnog djela ubistva Olivera Ivanovića odloženo je za 14. mart, potvrdila je za Radio Kim Jovana Filipović, advokatica Silvane Arsović.

Suđenje je bilo zakazano za sjutra i preksjutra, 22. i 23. februara, ali je ono odloženo na zahtjev jednog od advokata optuženih.

Ročište koje je trebalo da bude održano 10. januara odloženo je zbog nedolaska svjedoka Milene Popović, partnerke ubijenog Ivanovića, ali je održano 11. januara kada je advokat optuženog Nedeljka Spasojevića, Faruk Korenica, predložio saslušanje još pet novih svjedoka.

Milena Popović je inače pozivana više puta da svjedoči, ali je njeno pojavljivanje pred sudom izostalo do sada. Međutim, kako Radio Kim nezvanično saznaje, Popovićeva je najavila svoj dolazak upravo 14. marta.

Podsjetimo, ona je više puta u izjavama za medije naglašavala da ima mnogo informacija koje su značajne za ovaj proces.

Sudsko vijeće je nedavno donijelo odluku da optuženi u ovom postupku: Nedeljko Spasojević, Marko Rošiš, Rade Basara i Silvana Arsović, više nisu u obavezi da se javljaju redovno u policijskoj stanici.

Dvojica optuženih Žarko Jovanović i Dragiša Marković koji su optuženi za prikrivanje dokaza nisu ni imali takvu obavezu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 05:04