Ilustracija / - FOTO: JUTJUB/PRINTSKRIN/KOSOVOONLINE
30/11/2022 u 21:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Priština: Pucao u ženu u devetom mjesecu trudnoće ispred bolnice, ispaljivao metke u tijelo

Prema riječima portparolke policije za region Prištine Fljore Ahmeti, žrtva je imala 35 godina i bila je u 41. nedjelji trudnoće. Kako se sumnja, nju je ubio suprug

U dvorištu Kliničko-univerzitetskog centra, ispred Ginekološke klinike u Prištini večeras je ubijena žena u devetom mjesecu trudnoće. Kako se sumnja, nju je ubio suprug.

Prema riječima portparolke policije za region Prištine Fljore Ahmeti, žrtva je imala 35 godina i bila je u 41. nedjelji trudnoće.

- Oko 18 časova dobili smo informaciju o mrtvom tijelu u dvorištu Univerzitetsko-kliničkog centra u Prištini. Policija je odmah izašla na lice mjesta, kao i ljekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina. Na osnovu prvih informacija, podignute sumnje sugerišu da je riječ o ubistvu - izjavila je Ahmeti.

Kako je dodala, policija je u koordinaciji sa državnim tužiocem, pokrenula istragu i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji, sa ciljem potpunog rasvjetljavanja incidenta.

Prema riječima očevidaca, žena je nakratko krenula do prodavnice, kada joj je čovjek prišao i upucao. Iako je odmah pala na zemlju, muškarac je nastavio da puca u njeno tijelo.

(Kosovo Online)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:01