vozač Hitne preživio sturjni udar / PIXSELL - DAVORIN VISNJIC/PIXSELL
18/07/2024 u 17:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Radnik hitne pomoći doživeo strujni udar na mestu intervencije, pa reanimirao pacijenta

Vozač hrvatske hitne pomoći preživio je strujni udar na mjestu intervencije, ali je ipak reanimirao pacijenta i odvezao ga u bolnicu, gdje je i sam zadržan na posmatranju.

Radnici hitne medicinske pomoći doživjeli su u srijedu nevjerovatno opasnu situaciju, koju su kasnije opisali na Fejsbuk stranici Hitna uživo 194.

- Koliko mjesto intervencije može da bude opasno? Srijeda, 17. jul. Dan kao i svaki drugi. Radnici hitne uvijek spremno čekaju pozive. I ovog puta tako tim KZŽ izlazi na intervenciju. Veoma hitno s obzirom na to da je u pitanju strujni udar. Nivo stresa – velik. U pitanju je osoba u četrdesetim godinama s malom djecom. Te srijede, u takvoj jednoj užurbanoj i stresnoj situaciji, vozač hitne KZŽ na mjestu intervencije preživio je strujni udar - navode na Fejsbuku.

 

I ne samo to. Vozač je preživio strujni udar, a onda nastavio reanimaciju osobe, odvezao pacijenta u bolnicu i tada i sam zadržan na posmatranju.

- To je vozač koji radi već 30-ak godina. Prvo u DZ KZŽ, a potom više od 10-ak godina u Zavodu za hitnu medicinu. Đuro Vorih. Zapamtite njegovo ime. Jer on je te srijede preživio da bi pomogao. Nemojte sumnjati u naše ljude. I posle toliko godina, daju apsolutno sve za povređene. Ugrožavaju svoje živote, svoje zdravlje - naveli su iz Hitne pomoći.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. septembar 2024 12:06