Jelena i Momčilo / - INSTAGRAM SCREENSHOT
04/01/2023 u 23:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Razvode se Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila da ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o razvodu. Svaki razvod je grozan - kazala je Perčin

Hrvatska glumica Jelena Perčin (41) potvrdila je u razgovoru za hrvatsko izdanje magazina Gloria da se razvodi od crnogorskog glumca Momčila Otaševića (32), sa kojim ima sina i kćerku.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević razvode se nakon 12 godina braka.

- Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila da ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o razvodu. Svaki razvod je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece. Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku, izjavila je Jelena za Gloriju.

Ljubav Jelene i Momčila, dogodila se na snimanju serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a vjenčali su se 2018. godine.

- Ono što smatram da ljubav jeste, nijesam još doživjela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nijesam otišla, a da se nijesam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila, izjavila je Jelena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 03:31