/ FOTO: ORANEWS
08/12/2022 u 21:45 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sa snajperom, sačmarom i 1.367 metaka pokušao da pređe luku Drač

U ovoj akciji oduzeta je snajperska puška, pištolj, sačmarica i borbena municija

Policijsku akciju kodnog naziva "Snajper" izvela je danas Granična policija Luke Drač, gdje je zaplijenjeno više komada oružja.

U ovoj akciji oduzeta je snajperska puška, pištolj, sačmarica i borbena municija. Takođe u ovoj akciji uhapšen je 53-godišnji muškarac, koji je putovao iz Italije na Kosovo, piše Ora news.

Policija je 53-godišnjeg muškarca zajedno sa njegovim vozilom tipa „lend rover” prošla radi kontrole u ​​drugom redu na ulazu u RSH, a prilikom kontrole policija je u automobilu pronašla sakriveno vatreno oružje, pištolj, snajper, sačmaricu, 1.367 komada borbenih patrona i 800 komada patrona za sačmarice, koji su oduzeti kao materijalni dokazi.

- Službe granične policije Luke Drač, nakon pojačanih kontrola za sprečavanje i suzbijanje ilegalnog saobraćaja, na osnovu analize rizika i obavještajnih podataka o građaninu koji je nosio vatreno oružje i koji je trebalo da uđe u Albaniju, organizovano i završeno, u saradnji sa istražnim strukturama DVP Drač, i carinskim organima, šifrovana policijska operacija "Snajper". Kao rezultat ove akcije, državljanin S.L., star 53 godine, nastanjen u Švajcarskoj, uhvaćen je i uhapšen na djelu- obavještavaju iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:56