Драшко Станивуковић / - Инстаграм
21/08/2023 u 15:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stanivuković nakon zabrane Breskvici da nastupi u Banjaluci: Ona je na bilbordu sa pištoljem

Gradonačelnik Banjaluke stoji iza svoje odluke

Velika bura podiglas e u javnosti nakon što je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, odlučio da zabrani nastupe nekoliko srpskih izvođača u tom gradu.

Zabrana je uslijedila kao odgovor na snimak na kojem je član rep dua „Desingerica“, Dragomir Despić, udarao patikom ljude u publici tokom jednog nastupa.

U međuvremenu su se javili pojedinci koji smatraju da mlada pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica nije trebalo da se nađe na spisku zabranjenih izvođača.

Stanivuković je sada pojasnio svoju odluku u izjavi za Nova.rs.

„Kada sam pomenuo ime Breskvice u svojoj izjavi, oni koji znaju šta se dešavalo prije par mjeseci u Banjoj Luci kada je bila aktuelna ta priča, znaju i na šta sam mislio. Moje pominjanje nje se nije odnosilo na njene pjesme i muziku, nego na bilborde na kojem se ona nalazi sa pištoljem, pozivajući ljudi da dođu na kocert, a da stvar bude još gora, jedna žurka je bila za punoljetne, dok je organizovana i jedna posebna žurka za maloljetne osobe, a sve se pritom dešavalo u prostorijama političke stranke“, poručio je on i dodao:

„Upravo to je ta donja granica koju podvlačimo, i neko to tumači kao zabrane, ali za nas su to jasni kriterijumi“, zaključio je Stanivuković.

Podsjetimo, među kritičarima Stanivukovića našao se i Đorše David, koji je istakao da bi gradonačelnik Banjaluke trebalo da se izvini Breskvici.

„Želim da se obratim gradonačelniku Banja Luke, Drašku Stanivukoviću. Ne poznajete materiju, a kritikujete, mislim da bi morali da se izvinite izvođaču iza pseudonima Breskvica zato što Vam pouzdano tvrdim da je u pitanju djevojčica koja fantastično pjeva kao neko ko je 46 godina u ovoj profesiji i apsolutno stojim iza toga“, započeo je Đorđe, pa nastavio:

„Ona nikako ne može da se stavi u koš sa onim što ste vi kritikovali odgovorno Vam tvrdim. Naravno, nije problem kada čovjek pogreši, ali je problem kada čovjek ne poznaje materiju, a Vi ne poznajete jer niste bili ni na jednom njenom nastupu. Kao džentlmen, a svi kažu da ste džentlmen, mislim da treba da se izvinite djevojčici“, naveo je David na Instagramu.

Stanivuković: Pljugice, voćkice i breskvice više neće moći da nastupaju u Banjaluci

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:29