/ - илустрација Дан портал
22/11/2021 u 11:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Требињац након концерта отео дјевојку: Лагао да је полицајац

Све се дешавало након концерта Бобана Рајовића, извршеним теститањем на присуство дрога у организму код З. В. је утврђено присуство наркотика

Требињац З. В. ухапшен је након отмице дјевојке Ј. Б. из Требиња коју је лажним представљањем као полицијски инспектор угурао у ауто, а на терет му се ставља још и покушај отмице, такође, суграђанке Н. В. из Требиња, преноси Аваз.

У саопштењу Полицијске управе Требиње, која је младића ухапсила након отмице дјевојке, наводи се да се први покушај у коме није успио преварити дјевојку Н. В. десио 17. новембра ове године, али је у недјељу навече око 22 сата, "противправно лишио слободе лице иницијала Ј.Б. из Требиња".

- Одмах по запримању пријаве полицијски службеници Полицијске управе Требиње извршили су претрагу терена и око 22:30 сати на путу за Град сунца, пронашли Ј. Б. - наводи се у полицијском саопштењу.

Све се дешавало након концерта Бобана Рајовића у Требињу када је младић пришао жртви, представивши се да је полицијски инспектор и да је она сумњива, па рекао да ће, ако не уђе у његов аутомобил на разговор, звати полицијску патролу и ухвативши је за косу угурао у ауто.

Извршеним теститањем на присуство опојних дрога у организму код З. В. је утврђено присуство опојних дрога.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 05:58