/ - FOTO: SKRINšOT - FACEBOOK GENCI NIMANBEGU
14/06/2024 u 21:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Veliki požar u Skadru, crnogorski vatrogasci pritekli u pomoć

Veliki požar izbio je oko 19:00 u Skadru, po prvim informacijama, na velikoj pijaci tekstila, prenosi Bar info.

Crnogorski vatrogasci iz Bara, Ulcinja i Malesije, pošli su u pomoć svojim kolegama. Iz Bara su pošla dva vatrogasna vozila sa posadama.

Po informacijama sajtova sot.com.al i politiko.al, požar je zahvatio 25 prodajnih punktova. Policija evakuiše stanovništvo iz okolnih stambenih jedinica.

- Vatrogasne jedinice Opštine Ulcinj i Bar krenule su u pomoć Skadru. Nakon požara koji je zahvatio naselje u Skadru i na zahtev predsjednika Skadra Benet Becija upućenog predsjedniku Nimanbegu, Ulcinj i Ba su krenuli da pomognu ekipi vatrogasne službe. Zahvaljujem se predsjedniku opštine Bar Dušanu Raičeviću koji je odmah poslao jedinicu zajedno sa ulcinjskom.Uz nadu da će se situacija što prije staviti pod kontrolu i bez ljudskih posledica- objavio je Genci Nimanbegu na Facebook-u.

- Službe zaštite i spasavanja Opštine Ulcinj i Bar krenule su u pomoć Skadru. Nakon požara koji je zahvatio naselje u Skadru i na zahtev predsjednika Skadra Benet Becija upućenog predsjedniku Nimanbegu, Ulcinj i Bar su krenuli da pomognu ekipi vatrogasne službe. Zahvaljujem se predsjedniku opštine Bar Dušanu Raičeviću koji je odmah poslao jedinicu da se pridruže kolegama iz Ulcinja. Uz nadu da će se situacija što prije staviti pod kontrolu i bez ljudskih posledica - naveli su u saopštenju iz Opštine Ulcinj.

Crna Gora izložena broјnim rizicima od katastrofa: Zemljotresi priјete primorјu, požari sјeveru

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 13:11