/ ВИДЕО: ALEKSANDAR STANKOVIć OFFICIAL (YOUTUBE)-Skrinšot
14/04/2022 u 09:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Појавили се нови снимци Матеја Периша: Зашто пролазници гледају у Саву?

Оба снимка су с надзорних камера Бетон хале, мјеста одакле је 27-годишњи Матеј Периш кренуо београдским улицама након којег му се губи траг

На YouTube-u су се појавиле два нова снимке из ноћи када је у Београду нестао млади Сплићанин Матеј Периш, јавља Avaz.ba.

Снимци су објављене на каналу Aleksandar Stanković Official који води ентузијаст који је и раније објављивао снимке повезане с нестанком Матеја Периша, покушавајући расвијетлити што се догодило у ноћи нестанка, с 30. на 31. децембра прошле године.

Оба снимка су с  надзорних камера Бетон хале, мјеста одакле је 27-годишњи Матеј Периш кренуо београдским улицама након којег му се губи траг.

Један снимак приказује Матејев излазак из клуба Готик у којем је био с пријатељима, а други је настао  двадесетак минута касније и показује објект у Сави те неколико пролазника који су у тим тренуцима пролазили код Бетон хале.

На досад у јавности невиђеном снимку види се како Матеј излази из клуба и пролази уз саму Бетон халу па се затим степеницама пење ка Карађорђевој улици којом је наставио даље у смјеру југа, паралелно с ријеком Савом, све до ресторана Саванова на почетку Београда на води гдје је задњи пут снимљен како се спушта према ријеци.

Тај снимак креће око 1:45 (на њему се наводи вријеме од 1:47, но аутор наводи да за стварно вријеме треба одузети 3:48 минута) када је Матеј Периш напустио Готик и траје готово минут, све док се Матеј не попне на Карађорђеву улицу.

Други снимак, према временској одредници која стоји на њој, креће у 2 сата и 10 минута, но аутор поновно наводи да је то 3:48 минута мање у стварности, што би значило да снимак креће у 2:06. На њему се може разабрати неки објект који се креће по површини Саве према сјеверу. Снимак  траје 3 минуте и 31 секунду.

На снимци се види и да је, док је објект пролазио Савом, уз Бетон халу прошло више људи, но нико није ништа примијетио. Треба, међутим рећи да је у стварности било мрачније него на снимку и да Савом у Београду често пролазе разни објекти, попут накупина смећа које је лако разабрати дању, али не и ноћу.

ВИДЕО: Aleksandar Stanković Official (YOUTUBE)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 08:11