Ilustracija / Arhiva
29/10/2022 u 15:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Snimak nasilja: Traga se za državljaninom Kine zbog prebijanja kćerke u Beogradu

Na snimku se vidi kako muškarac kćerku prvo šutira u predjelu stomaka poslije čega počinje snažno da je udara po glavi

Region je i dalje pod utiskom jezivog prebijanja djevojčice u Grockoj, a sada se pojavio još jedan stravičan snimak na kome se vidi kako otac bije kćerku.

Povodom snimka brutalnog nasilja koji je objavljen na društvenim mrežama, gdje se vidi kako otac fizički zlostavlja ćerku na teniskom terenu, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa inspektorima Policijske stanice Palilula i Odeljenjem za strance utvrdilo identitet učesnika događaja, prenosi RTS.

Radi se o kineskim državljanima koji su sa privremenim boravkom u Srbiji, navodi se u saopštenju.

- Imajući u vidu da otac za koga postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici nije dostupan državnim organima, po nalogu dežurnog zamjenika raspisana je potraga. Kada i ukoliko bude pronađen, tužilaštvo će preduzeti odmah neophodne mjere u cilju daljeg procesuiranja, a o čemu će javnost biti obavještena, ističe se u saopštenju.

Podsjetimo, na društvenoj mreži je ovaj snimak objavio Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, tvrdeći da se vidi kako otac tuče kćerku.

Na snimku se vidi kako muškarac kćerku prvo šutira u predjelu stomaka poslije čega počinje snažno da je udara po glavi. Djevojka u jednom momentu sijeda na klupu, ali je on podiže vukući je za jaknu. Potom je obara na zemlju, a onda ponovo počinje da je šutira u predjelu stomaka.

Kako je Jurić napisao u opisu ove objave, pretpostavlja se da se radi o porodici koja dolazi iz Kine i napominje da će "podnijeti krivičnu prijavu i protiv ovog monstruma", prenosi Mondo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 18:24