/ -Фото: Профимедиа, Твитер
15/04/2022 u 11:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Стивен Сигал у Москви: Русе волим и у добру и у злу

Због најновијег снимка, многи твитераши назвали су Сигала "издајником Америке" и писали да му треба забрани повратак у САД

Глумац Стивен Сигал прославио је свој 70. рођендан у Москви, у недјељу, 10. априла, а том приликом је дао подршку Русији и Владимиру Путину, са којим је добар пријатељ.

На прослави је био руски ТВ водитељ Владимир Солевјев и руска новинарка Маргарита Симоњан, који су доспјели на листу санкција ЕУ после почетка руког напада на Украјину.

На снимку који кружи Твитером, Сигал, који је раније Путина назвао "једним од највећих свјетских лидера, ако не и највећим живим свјетским лидером", може се видјети како све у просторији зове "својом породицом и пријатељима".

- Ви сте моја породица и моји пријатељи. И волим вас све и стојимо заједно, у добру и у злу - поручио је глумац.

Овај Сигалов потез наишао је на осуду у западним медијима, као и на друштвеним мрежама.

Због најновијег снимка, многи твитераши назвали су Сигала "издајником Америке" и писали да му треба забрани повратак у САД.

Подсјетимо, Сигал се после почињања сукоба у Украјини огласио и рекао да се "моли за обје стране".

- Већина нас има пријатеље и породицу у Русији и Украјини. Ја их гледам као једну породицу и заиста вјерујем да је у питању спољни ентитет који троши огромне суме новца на пропаганду да би испровоцирао двије земље да буду у међусобном сукобу. Моје молитве су да обје земље дођу до позитивне, мирне резолуције у којој можемо да живимо и напредујемо заједно у миру- поручио је глумац. 

Иначе, Сигал је руски пасош добио 2016. године, а 2018. је постао специјални изасланик Русије у САД.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 02:30