Tramp i Bajden / FOTO: Ilustracija/Instagram
14/06/2024 u 21:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Tramp puni 78 godina, Bajden poručuje: Godine su samo broj

Bivši američki predsjednik i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp danas puni 78 godina, a njegov demokratski rival, aktuelni predsjednik Džo Bajden poručio mu je u objavi na društvenim mrežama da su godine „samo broj”.

- Srećan 78. rođendan, Donalde. Čuj ovo od jednog starca drugom: Godine su samo broj - naveo je Bajden na društvenoj mreži X, uz kratki video-snimak u kojem su prikazana njegova djela i politike u kontrastu sa Trampovim. Dodao je da su ovi izbori, međutim, „izbor.”


Trampov 78. rođendan je prekretnica koja podsjeća birače da su dva kandidata glavnih stranaka ove godine najstariji koji su se ikada borili za tu funkciju, piše Rojters.

Tramp i Bajden najstariji predsjednički kandidati u istoriji Amerike

Pitanje starosti i mentalne sposobnosti je u fokusu nadmetanja Trampa i Bajdena i ono često privlači više pažnje od suštinskih političkih pitanja uoči izbora 5. novembra.

Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da su Amerikanci više zabrinuti zbog poodmakle starosti Bajdena, koji ima 81 godinu, iako je Tramp samo tri i po godine mlađi i bio bi najstariji predsjednik ikada ako osvoji drugi mandat.

(VIDEO) Lideri G7 pjevali njemačkom kancelaru Šolcu rođendansku pjesmu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:35