Sa sajma / - BOJANA CUPIC
01/10/2021 u 13:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић посјетио Међународни сајам књига: Улагање у културу дугорочна инвестиција

Он је упутио апел грађанима Подгорице и Црне Горе да један дио свог слободног времена посвете сајму књига у Подгорици, изражавајући увјерење да ће на њих оставити добар утисак

Црна Гора мора да уложи више у културно уздигнуће свог становништва. То су дугорочне инвестиције које утичу на квалитетну промјену свијести и уздизање цијеле државе у свим могућим секторима, навео је потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић приликом посјете Међународног сајма књига и образовања у Подгорици.

Абазовић је, заједно са Предрагом Уљаревићем, директором Међународног сајма књига и директором издавачке куће Нова књига, обишао штандове и разговарао са представницима разних институција који су ове године излагали на Сајму књига.

image

Sa sajma

- BOJANA CUPIC

Абазовић је упутио апел грађанима Подгорице и Црне Горе да један дио свог слободног времена посвете сајму књига у Подгорици, изражавајући увјерење да ће на њих оставити добар утисак.

 - Одушевљен сам и изражавам своју велику захвалност организаторима Сајма. Знам да је прошле године због ситуације са Цовид-ом морало да се одложи. Враћамо се добрим књигама. Много добрих вибрација на сајму, много дјеце и позитивне енергије. Са моје стране велика похвала и ја сам врло радостан што сам имао прилику да обиђем сајам -  закључио је Абазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 10:36