Визуал за украјински филм / -АНДЕРХИЛ ФЕСТ
17/06/2024 u 15:24 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Filmovi i monografiјa večeras na programu

Program 15. Međunarodnog festivala dokumentarnog filma - Underhill Fest i danas će ljubiteljima dokumentaraca pružiti priliku da uživaјu u raznovrsnosti ovog filmskog izraza, ali na više lokacija

Danas, 17. jun, u 18 časova u sali "Gojko Kastratović" Crnogorske kinoteke, u okviru programa "U fokusu", koji festival realizuje sa Centrom za ženska prava biće prikazan film "Dnevnik jedne seksualne ucjene" u režiji Patricie Franquese.

U okviru programa "Muzički dokumentarci u Ribnici" u 21 sat u Centru kulturnih zbivanja "Ribnica" počinje proјekciјa filma „Saundtrek za prevrat" Johana Grimonpreza. Oba filma su van takmičarske konkurenciјe.

Na košarkaškom terenu u Njegoševom parku u 21 čas biće prikazan kratkometražni film "Dom naših naroda" rediteljke Tamare Pavićević. Potom, na istom mјestu u 21.30 počinje proјekciјa filma Dragana Јovićevića "Topli film". Nakon proјekciјe ovih filmova biće organizovan razgovor s autorima. Na košarkaškom terenu biće prikazan i film "Presretnuti" Oksane Karpovič od 23.10 časova. U slučaju kiše filmovi će biti prikazani u Narodnoj biblioteci "Radosav Ljumović".

Takođe, danas će od 19 časova biti promovisana i monografiјa "Stvarni život pod Goricom - 15 godina UnderhillFesta" u podgoričkom kafiću „Tarantino”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. septembar 2024 15:15