Ljiljana Nešković Bulatović / -FOTO: DJORDJE CMILJANIC
27/06/2023 u 16:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nadahnuto i emotivno poetsko veče Ljiljane Nešković Bulatović

Od srca zahvaljujem dragoj pesnikinji Radojki Mugoša Petrić kao i svima koji su došli i podržali moj nastup u Podgorici i doprinijeli da to bude divno, emotivno veče - kaže Ljiljana Nešković Bulatović i dodaje da je najzad u rodnom gradu promovisala svoje knjige "Neka druga ja" i "Nekad kad sam te volela"

Knjige "Nekad kad sam te volela" i "Neka druga ja", Ljiljane Nešković Bulatović, članice Udruženja književnika "Zenit", predstavljene su u Podgorici.

Multimedijalnu salu KIC-a "Budo Tomović" ispunili su prijatelji, pjesnici i rodbina, a osvrt na poeziju Nešković Bulatović i njenu ličnosti dao je Milan Rajović, predsjednik Udruženjа književnika "Zenit".

Profesor i recenzent Krsto Vuković nadahnuto je analizao poezije ove pjesnikinje, a Sara Vuković, novinarka RT Budva i svestrana umetnica, je profesionalno i sa lakoćom vodila program i kazivala stihove Nešković Bulatović. Čaroban glas mlade Lane Bojanić i njeno sviranje na gitari opčinilo je publiku i doprinijelo prelepoj večeri.

- Od srca zahvaljujem i dragoj pesnikinji Radojki Mugoša Petrić kao i svima koji su došli i podržali moj nastup u Podgorici i doprinijeli da to bude divno, emotivno veče - kaže Ljiljana Nešković Bulatović i dodaje da je "najzad promovisala svoje knjige "Neka druga ja" i "Nekad kad sam te volela" u rodnom gradu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 10:16