Sveti Stefan / - Dan
08/07/2023 u 16:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otvoren samo za turistički obilazak: Ulaz na Sveti Stefan 25 eura

Desna obala otvorena je za one koji žele da plate 200 eura plažni mobilijar, ulaz na jednu polovinu lijeve obale je besplatan

Sveti Stefan nije, kako je najavljeno, otvoren za goste, već samo za turiste, koji mogu da obiđu grad-hotel u jednoj od šest dnevnih tura sa ulaznicom koja košta 25 eura. Djeca mlađa od 12 godina na Sveti Stefan mogu ući besplatno. Broj posjetilaca po grupi je ograničen najviše na deset odraslih osoba i četvoro djece.

Grad hotel je otvoren samo za obilazak iako je premijer Crne Gore Dritan Abazović u maju objavio da je postignut dogovor o otvaranju Svetog Stefana 7. jula.

Ugostiteljski objekti i poslovni prostori su zatvoreni.

Desna obala namijenjena gostima hotela je otvorena za one koji žele da plate 200 eura dnevno za plažni mobilijar - 180 eura za dvije ležaljke i suncobran. Plaža sa lijeve strane obale je kategorisana kao javno-porodično kupalište, tako da je na jednoj njenoj polovini ulaz slobodan. Plažno mobilijar na plaži hotela Miločer košta 220 eura, saopštava RSE.

JP Morsko dobro obavestilo je ranije da je "Adriatic Properties" platio godišnju naknadu za zakup hotelskih plaža 77,5 hiljada eura bez PDV-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:55