Плакат за филм / -ФОТО. КИЦ "БУДО ТОМОВИЋ"
23/01/2023 u 11:55 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Premiјerno "Taksista"

Kratkometražni igrani film "Taksista", rađen po scenariju i u režiji Gorana Kaluđerovića biće prikazan u ponedjeljak, 23. januara, u sali Dodest KIC "Budo Tomović". Proјekciјa počinje u 18.30 časova.

image

Кадар из Калуђеровићевог филма

-фото: киц "будо томовић"

Riječ je o filmu koji prati priču taksiste, sredovječnih godina, koji pokušava da uspostavi odnos sa svojom kćerkom. Nakon majčine smrti, odlučuje da napusti svoj život. Film je nastao u produkciji Frame Production. Podržan je od strane Univerziteta Donja Gorica i Opštine Zeta. Kaluđerovićevi mentori bili su režiseri Miša Radivojević i Branko Baletić.

image

Кадар из Калуђеровићевог филма

-фото: киц "Будо томовић"

Uloge tumače: Darija Šaković, Sreten Kaluđerović, Tanja Torbica, Milisava Vujačić i Gavro Kaluđerović. Direktor fotografije je Nemanja Dabanović, asistent kamere Pavle Vujović, rasvetljivač Stefan Radović, šminkerka Vesna Bijelić, kostimografkinja Dragica Filipović, a snimatelj zvuka Bojan Radojević. Pomoćnici režije su Nikolaj Kosuhin i Jovan Bačvanski, organizator Balša Dragović i vođa snimanja Milan Radulović.

image

Кадар из Калуђеровићевог филма

-ФОТО: КИЦ "БУДО ТОМОВИЋ•

Kolor korekciju potpisuje Biljana Ristivojčević Bižić, dizajn zvuka Igor Nikolić, a muziku za film Dejan Perišić, u saradnji sa Brankom Zečević, Aleksandrom Magovčević i Rajanom Perovićem. Ž.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 04:39