Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
05/10/2024 u 21:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Horoskop za 6. oktobar: Škorpija odlično raspoložena - sve ide po planu, Rak na meti udvarača

Ribe - Odlično ste raspoloženi, u onom svom najboljem, duhovitom i poletnom izdanju i želite da to svoje raspoloženje samo dodatno uvećate sa voljenom osobom

OVAN

Mnogo toga biste da promijenite danas, ali i sami shvatate da to nije moguće. Dovoljno je da svojim ponašanjem uljepšate trenutke nekim osobama koje su vam drage. Posvetite jedan dio vremena i sebi i svom voljenom biću.

BIK

Kao da se sve namješta u vašu korist, dogovori idu lako a ljudi vam izlaze u susret po mnogim pitanjima. Bićete povremeno malo nervozni zbog voljene osobe, ali nemate razloga – ona svojim ponašanjem samo pokušava da bude zabavna i da vas nasmije.

BLIZANCI

Dan je odličan da ga podijelite sa bliskim prijateljima. Možete voditi zanimljive razgovore, saznati neke značajne stvari, a u isto vrijeme pomoći jedni drugima što se neke vaše ili njihove problematike tiče. U večernjim satima potražite mir u zagrljaju voljene osobe.

RAK

Provešćete se dobro sa bliskim ljudima, ali i sa emotivnim partnerom. Ukoliko ste emotivno sami, povedite računa – postoji šansa da danas budete meta jednog ili čak više udvarača. Malo ćete se brinuti što ste potrošili više nego što ste planirali.

LAV

Zaista volite svoju familiju i drago vam je kada možete da se okupite i provedete lijepe trenutke zajedno. Ipak, danas biste možda više voljeli da taj porodični termin traje malo kraće da biste vi mogli da odlutate tamo gdje ste planirali. Neko društvance čeka na vas.

DJEVICA

Ovaj dan ste riješili da posvetite svojim prijateljima. Vidi se da će skoro pa svaki momenat biti ispunjen i da ćete bukvalno trčati sa jednog mjesta na drugo, trudeći se da ispoštujete sve što ste dogovorili. Ne preskačite voljenu osobu.

Dva horoskopska znaka koja su često ogorčena i zajedljiva

VAGA

Najlepše trenutke ovog dana želite da provedete sami, možda eventualno sa najboljom prijateljicom. Vrijeme je za neko sređivanje, za neko opuštanje.. Isplanirali ste sve...samo nigdje niste uglavili voljenu osobu. Nju ostavljamo za veče....

ŠKORPIJA

Tokom cijelog dana će vam stoji odlično raspoloženje i mogućnost da ostvarite sve ono što ste isplanirali, naročito na emotivnom planu. Inicirajte neki dobar dogovor, napravite plan i bacite se na ostvarivanje, pogotovo ako izlazite sa simpatijom.

STRIJELAC

Dan ćete provesti u krugu najbližih. Iako ćete biti dosta raspoloženi, povremeno ćete u glavi analizirati dešavanja iz prethodne nedjelje, razmišljajući šta je ono što niste uradili kako treba i da li ste mogli da postignete više. Opustite se, nedjelja je...

JARAC

Jako vam je bitno da danas sve funkcioniše kako treba i da sve ono što ste isplanirali bude uspješno. Danas vam slijede kontakti sa prijateljim. Opustite se i uživajte u svakom trenutku ovog opuštenog i ispunjenog dešavanjima dana za vas.

VODOLIJA

Vaše planove ćete vjerovatno samo vi danas uspjeti da pohvatate, pošto ste na više strana obećali da ćete se pojaviti. Jedna osoba vas jako interesuje i svim silama ćete se truditi da je osvojite. Možete imati uspjeha, samo se malo potrudite.

RIBE

Emotivni planovi su ono što će okupirati cio vaš dnevni raspored. Odlično ste raspoloženi, u onom svom najboljem, duhovitom i poletnom izdanju i želite da to svoje raspoloženje samo dodatno uvećate sa voljenom osobom. Odlični trenuci su pred vama, uživajte.

Horoskop priredila astrolog Olga Savić

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 21:47