Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
02/12/2023 u 22:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 3. decembar: Vaga putuje, Blizanci su emotivni, Lavu nervoza

Ribama je potrebna promjena sredine, djevice uživaju u ispunjenom danu

OVAN

Nadam se da ste ovaj dan iskoristili da provedete vrijeme u pokretu. Ako je tako nešto neostvarivo, makar iskoristite ovaj dan da odete zajedno sa voljenom osobom u obližnje šetalište i prirodu. Opustićete se i rasteretiti.

BIK

Vrijeme je da pokrenete pozitivne promjene. Za promjenu biste mogli da se odmorite umjesto da od ranog jutra razmišljate šta sve morate uraditi i obaviti. Isto tako, za promjenu – dozvolite voljenoj osobi da organizuje vaš dan. Uživajte, opustite se.

BLIZANCI

Vaša razmišljanja, ali i potezi danas su usmjereni na emotivni segment. Zato – potrudite se da provedete cio dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste pak sami, odlično je vrijeme za izlazak sa prijateljima jer vam je potrebno društvo a ne izolovanost i obaveze.

RAK

Svjesni ste da ste neke lične ili porodične obaveze zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe, drugi dio dana je dobar da se opustite i posvetite malo vremena i sebi. Moguće je da ćete danas biti van nekih većih društvenih dešavanja.

LAV

Vi ćete se usmjeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo jer ćete se povremeno tokom ovog dana osjećati nesigurno. Mogući su talasi nervoze kad god pomislite na novu radnu nedjelju koja je pred vama.

DJEVICA

Danas ste usmjereni na dom, na porodicu, na segment u kome volite i želite da se osjetite potpuno sigurno. Uživajte u ispunjenom danu, a u večernjim satima ćete osjetiti i veliku potrebu da se vidite sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je privlačan i zanimljiv.

VAGA

Danas je vaše polje izlazaka, kretanja, komunikacije, kratkih putovanja, okoline, jako naglašeno pa bi bilo divno kada biste ovaj dan proveli sa ljudima koje volite i koji su vam dragi i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite.

ŠKORPIJA

Toliko vam je potrebno da se opustite i posvetite samo sebi, a nekako vam se namještaju situacije koje vas nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu i poslušajte savjet – ovaj dan provedite sa onima koje volite, a ako to niste u mogućnosti – prošetajte I očistite misli...

STRIJELAC

Blago promjenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom dijelu dana ali ih „rastjerajte“ uz pomoć ljudi koji su vam bliski. Ne dozvolite da vam sitnice pokvare ovaj dan.

JARAC

Neko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli tokom današnjeg dana. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama, o budućnosti. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već svoje misli usmjerite na ono – šta možete uraditi....ali za sebe...

VODOLIJA

Dan kao stvoren za to da budete okruženi ljudima. Ne zavlačite se u kuću ili u samoću, već budite društveni i u kontaktu sa onima koje volite. Istina je da vam je potrebno vremena i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje – ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

RIBE

Vrijeme je da se malo maknete iz kuće. Ne izgovarajte se manjkom vremena i obavezama, potrebno vam je da udahnete svjež vazduh i promijenite okolinu. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i neka draga lica oko vas.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 11:28