/ - @KENSINGTONROYAL/TWITTER
04/02/2023 u 19:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kejt Midlton podijelila fotografiju iz perioda kada je bila beba

Fotografija je objavljena nakon što je Kejt u utorak pokrenula svoju kampanju „Šejping as“ kako bi podigla svijest o vitalnoj ulozi koju naše rane godine igraju u oblikovanju ostatka naših života

Princeza od Velsa podijelila je porodičnu fotografiju na kojoj je ona kao beba, i srećno se smije, pa poseže da zgrabi lice svog oca.

Uz ovu fotografiju, piše Nova.rs, Kejt Midlton je podijelila i poruku: „Lica su najbolja bebina igračka“, a u opis je dodala i „Sa tatom, fotografisala mama“.

Kejt (41), koja je rođena u bolnici Rojal Berkšir u Redingu, na fotografiji je beba koja nosi ljetnju haljinu i provodi vrijeme sa svojim ocem Majklom Midltonom. Ovaj momenat je fotografisala njena majka Kerol Midlton.

Fotografija je objavljena nakon što je Kejt u utorak pokrenula svoju kampanju „Šejping as“ kako bi podigla svijest o vitalnoj ulozi koju naše rane godine igraju u oblikovanju ostatka naših života.

Serija tvitova, koje je potpisala inicijalom svog imena, K, glasila je: „Ovog vikenda, voljeli bismo da svi provedete vrijeme sa svojim prijateljima, porodicama, kolegama i zajednicama pričajući o svom ranom djetinjstvu i kako je to oblikovalo vaše živote".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:29