/ -LEKTORKICA
20/08/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Balon suknje se vraćaju na scenu

Njhova razigrana i šik estetika upravo je ono što odgovara modnom trenutku. Na ceni je sve što ne zahtijeva trud, ali vam da je priliku da izradite lični stil i da se poigravate sa svojim autfitom.

Kako nositi balon suknje spram građe tijela?

Balon suknje su svestrane, razigrane, šik, ali imaju jednu manu – sklone su da poremete ravnotežu tjelesnih proporcija i da vas u trenutku učine nižim, krupnijim, zdepastijim. Upravo zato, otkrivamo vam kako treba stilizovati balon suknje tako da budete zadovoljne odrazom u ogledalu.

Ključno je da uravnotežite obimnu suknju sa ostatkom vaše odjeće, kao i da uzmete u obzir svoj tip tijela. Ako ste sitniji, odlučite se za suknje koje sežu iznad koljena i koje nemaju baš pun volumen. Sa druge strane, ako ste karakteristične figure peščanog sata i ističu se vaši struki kukovi, dovoljno je da ih nosite sa užom, upasanom majicom ili košuljom. Oni koji imaju oblik kruške treba da izaberu balom suknje koje sešire počevši od struka, dok žene koje imaju stomačić ili zaobljen struk treba da se postaraju da im suknja ima podignut, definisan pojas i da je upare sa strukturiranim gornjim dijelom.

Kako stilizovati balon suknje: 5 modernih autfita

1. Casual Chic

Uparite svoju balon suknju sa jednostavnom majicom. Baletanke ili ležerne patike su tu da daju kombinacji prizvuk ležernosti.

2. Balon suknje za kancelariju

Izaberite suknju koja seže do koljena ili duže. Dodajte strukturiranu bluzu i dodajte strožije krojeni blejzer kao dodatni sloj. Klasične štikle zaokružuju poslovni stil sa balon suknjom.

3. Večernja elegancija

Probajte balon suknju umjesto svoje omiljene haljine za izlazak ili poseban događaj. Potražite one od satenske ili svilene tkanine. Korset je odlična protivteža volumenu vaše suknje.

4. Boho vibracije

Iako bi obično trebalo da birate klasičnu košulju sa balon suknjom, ponekad može izigledati odlično i lepršava bluza u boho stilu. Dodajte kaiš u struku – obavezno!

5. Balon suknje za sportski izgled

Volite sportski izgled u slobodno vrijeme? Nosite svoju suknju sa duksom sa kapuljačom. Uparite ih sa dubokim patikama ili čizmama za moderan izgled inspirisan uličnom modom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 12:47