Gorgeous woman with rose gold ombre hairstyle. Beauty with nude makeup and flying smooth hair. Fashion hairstyle, hair color and beauty salon concept. Panorama banner isolated on white / SHUTTERSTOCK-CASTHER
02/03/2024 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najmodernije boje kose za proljeće i ljeto 2024.

Cherry cola obećava da će biti najmodernija boja 2024.

Proljeće je vrijeme promjena, koje može da počne sa novim bojama. Odabir prave boje za kosu ne samo da će vam pomoći da promijenite svoj izgled, učiniće ga modernim i aktuelnim. Prikupili smo trendi boje za kosu koje će biti u modi na proljeće i ljeto 2024.

Cherry cola

Cherry cola obećava da će biti najmodernija boja 2024. Bogata boja trešnje će se svidjeti ljubiteljima estetike 90-ih i ljubiteljima eksperimentisanja. Ako još ne možete da se odlučite za ovu boju, možete da je isprobate neko vrijeme koristeći tonirane maske i balzame. Takvi proizvodi vam daju priliku da isprobate nijansu koja vam se sviđa bez rizika po kvalitet vaše kose.

Ako ste spremni za farbanje, zapamtite da će se nijansa cherry cola brzo isprati (kao većina crvenih farbi za kosu). Zbog toga, nakon procedure, pređite na mekši šampon koji ne sadrži sulfate i ne isušuje dlaku. Takođe dodajte restorativne maske u svoju rutinu njege da biste sačuvali boju i nijansirane balzame koji će održati bogatstvo cherry cola farbe.

Hladna braon

Hladna braon boja je u skladu sa estetikom "čiste devojke", koja je i dalje popularna. Hladan tamnocrveni podton pomaže da se izbegnu tople crvene i bakrene boje. Pramenovi će još više istaći ovu trendi nijansu i pomoći da se prilagodi svakom tenu.

Zlatno plava

Zlatna plavuša sa nijansama vanile i karamela tek počinje da dobija na popularnosti. Ali mnogi stilisti predviđaju da će ova boja postati jedna od najpopularnijih među modnim influenserkama i zvijezdama. Boja je raskošna, a zlatni pramenovi daju kosi nevjerovatan sjaj.

Ginger

Prigušena bakarno-crvena nijansa će se svidjeti onima koji još nisu spremni za jarke boje kao što je cherry cola. Ginger boja je idealna za plavu i svijetlosmeđu kosu. A ako imate tamnu kosu, prirodnu ili farbanu, moraćete prvo da je posvijetlite.

Bakarno-crvenu nijansu takođe treba pažljivo održavati nakon farbanja i tonirati u salonu. Nabavite hranljive maske za zaštitu boje, kao i proizvode za toniranje sa bakar-crvenim pigmentom. Ne zaboravite da koristite i zaštitu od toplote prilikom stilizovanja,piše lepotaizdravlje.rs

Rose gold

Kajli Džener i Megan Foks vraćaju bledo ružičastu kosu koja je bila u modi kasnih 2010-ih. U modi su i jednobojne pastelne boje i blago "oživljene" boje sa tamnim rubom u korijenu – izgleda nemarno i smjelo. Najlakši način da se postigne ova nijansa biće za one sa plavom kosom, u drugim slučajevima, biće potrebno najprije posvijetliti kosu. Pastelno ružičasta nijansa je veoma zahtjevna za održavanje jer se brzo ispira. Tonirane maske i balzami pomoći će u održavanju boje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:55