/ SHUTTERSTOCK-EL NARIZ
19/04/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pixie frizura je ponovo u trendu

Pixie frizura bila je jedna od najdominantnijih u devedesetim i danas je opet u trendu. Mladalačka je, zabavna i jako ženstvena.

Pripremili smo zaniljive frizure koji vam mogu poslužiti kao vodič.

Kratki piksi sa raščupanim šiškama

Isprobajte tamnokosi piksi s raščupanim šiškama. Ako imate duguljasto ili ovalno lice, odlučite se za talasastu frizuru. U odnosu na oblik lica, menjaće se dužina kose sa strane. Zavjesa šiške odlično pristaju ovom stilu i lijepo ističu oči. Da biste je stilizovali, pomoći će vam dobar gel koji se nanosi na vlažnu kosu. Kada se osuši, samo lagano prođite rukama kroz kosu i to će dodati volumen.

Srebrni piksi za tanku kosu

Ako imate tanku kosu, ova frizura može učiniti da izgleda gušće. Dugi pramenovi će takođe vizuelno povećati volumen. Koristite sprej za stilizovanje koji će držati sve na mjestu.

Pramenovi koji uokviruju lice + šiške

Piksi sa pramenovima sa strane i šiškama lijepo uokviruje lice i ističe oči i jagodice. Izbjegavajte kreme i gelove za stilizovanje, umjesto toga koristite sprej.

Najlakša frizura za stilizovanje

Ako želite nezahtjevnu frizuru, kojoj ne treba dodatno stilizovanje, to je ova. Jedino što je potrebno to je redovno šišanje – na svakih 4-5 nedjelja.

Frizura podbrijana sa strane

Moderna piksi frizura može da bude i u ovoj varijanti – podbrijana sa strane,oko ušiju i na potiljku. Odlično pristaje farbanoj kosi s pramenovima,piše lepotaizdravlje.rs

Kratka frizura s teksturiranim šiškama

Uz ovakvu frizuru, ovog ljeta izgledaćete izvanredno. Bitno je da frizura ima slojeve i teksturu. Dobar gel za stilizovanje je sve što vam je neophodno. I meke, slojevite šiške (idelane za sve one koji imaju duguljast oblik lica).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 22:48