/ -SHUTTERSTOCK
26/07/2024 u 16:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pripremite se na vrijeme: Koji dezen će vladati ove jeseni

Kada su nam modne publikacije, modne analitičke platforme i stilisti govorili o globalnim trendovima 2024. godine, svi su se složili da će animal printovi biti glavni. I mnogima se to dopalo.

Čak i oni koji većinu vremena nose osnovne stvari od glave do pete ponekad žele da isprobaju nešto spektakularnije. I komadi sa animal printom savršeno ispunjavaju ovu ulogu. Leopard, tigar, zebra i drugi dizajni koji repliciraju boje predatora ili jednostavno šarene životinje brzo su osvojili srca žena širom svijeta.

Naravno, među takvim dezenima prednjačio je leopard. Cijele zime i proljeća nije mrdnuo sa trona. Pa i sada su društvene mreže pune stilizovanih odjevnih kombinacija sa suknjama, haljinama, baletankama, pantalonama i aksesoarima sa ovim dezenom. Ali nedavno je zamijenjen novim, koji će vladati ove jeseni.

U jesen 2024. dominantan print biće dezen zmije. Prije samo nekoliko sezona, oblačenje u "zmijski" total look se smatralo bezukusnim, ali sada dizajneri podstiču pripadnice ljepšeg pola da obuku ovaj print bukvalno od glave do pete. Mada, istini za volju, ne baš svi dizajneri – ima onih koji zmija dezen smatraju zastarjelim. Tako da se treba voditi sopstvenim željama. Obucite se onako kako želite. Ako još niste spremni za tako moderne eksperimente, pokušajte da kombinujete animal prin komade sa osnovnim komadima koje imate u ormaru. Na primjer, visoke čizme savršeno idu uz lepršavu običnu haljinu ili lepršavu suknju, kožni blejzer sa širokim ili ravnim farmerkama, spektakularne štampane pantalone sa bijelom "kancelarijskom" košuljom i torbu sa bilo kojom kombinacijom. Glavna stvar je da ne pretjerujete: sva druga odjeća u odjeći treba da bude obični. A za zabavu je prikladnija odvažnija opcija – "gola" suknja sa gotovo nevidljivom imitacijom kože pitona, u kombinaciji sa osnovnim gornjim dijelom i cipelama na špic. Stepen zavodljivosti uvijek možete smanjiti dodavanjem prevelike jakne muškog kroja ili grubih cipela – masivnih čizam ili mokasina sa četvrtastim vrhom na platformi. Ali ako se animal print ne uklapa u vašu garderobu, pokušajte da počnete sa malim detaljima – torbama i cipelama. Kada se spremate za posao, formalno odijelo upotpunite štampanom torbom, a osnovnu midi haljinu kombinujte sa visokim kožnim čizmama u zmija dezenu. Takvi detalji će transformisati čak i najjednostavniji autfit,piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
DEZENJESENTREND
17. oktobar 2024 22:28