/ GETTY IMAGES FOR VANITY FAIR-JON KOPALOFF
19/09/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rutina njege kože Sofije Vergare

Dodjela EMI nagrada je najveća noć u godini za sve one koji rade na TV-u. To je takođe velika noć za glumačku ekipu Netfliksove Griselde, koja je nominovana za tri nagrade. Sofija Vergara je nosila jednu od nominacija, onu za glavnu glumicu u seriji ograničenog trajanja za njenu maestralnu ulogu Grizelde Blanko. I baš kao što smo očekivali: Sofija Vergara je blistala i nije izgledala ni dana starije od 35. Za sve nas koje imamo 50 (+/- 5), njen izgled može biti izvor priličnih frustracija. Upravo zato, svaka informacija koja stigne iz njenog beauty tima, a još bolje od slavne šminkerke Sabrine Bedrani – vrijedi!

Rutina njege kože Sofije Vergare

Bedranijeva nam je otkrila kako Sofija Vergara njeguje i kako priprema kožu pred tako značajne prilike kao što je dodjela EMIja na kojoj je sijala u zapanjujućoj crvenoj Dolce & Gabbana haljini.

Ono što je za Sofijin izgled važno jeste blistav i sjajan ten. I on nije važan samo za svakodnevni izgled nego i za posebne prilike, kada makeup treba da ostane besprekoran cijelu noć. To se može, kaže Bedranijeva, samo ako je platno savršeno, odnosno koža apsolutno njegovana.

Zbog toga Sofija Vergara prije svega koristi kreme sa kolagenom, ali i one koje podstiču proizvodnju kolagena. Njen su favorit antiage kreme sa peptidima. Stvorila je naviku da svakoga jutra nanosi SPF kremu za lice – to je neizostavan korak. Apsolutno izbjegava sve agresivne tretmane lica, ali zato bogato koristi sve moguće tretmane za hidrataciju kože. Piling je obavezan najmanje jednom nedjeljno, a obavezno dan pred značajne događaje.

Kako Sofija Vergara priprema kožu za posebne događaje?

Ovde su ključna četiri proizvoda:

probiotička energestka esencija koja daje efekat zategnutog i sjajnog tena.

serum za peptidima za područje oko očiju koji sprečava da izgleda umorno.

krema sa kolagenom za zatezanje kože.

ultra laka hidratatna krema sa ceramidima koja nadopunjuje i hidrira kožu.

Svi ovi proizvodi nanose se sat vremena pre šminkanja kako bi koža povratila volumen i sjaj i kako bi mogli da se koriste što blaži proizvodi tokom šminkanja. Bedranijeva napominje da kod šminkanja morate izbjegavati teške pudere, kada imate više od 50 godina, baš kao Sofija Vergara. On ostaje u borama, pa izgledate starije. Umjesto toga, koristite fine pudere i višak uklonite upijajućim papirom, piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 17:02