Воће које топи килограме / -Воће које топи килограме
22/10/2021 u 20:25 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Банана, греjпфрут и маракуја топе килограме

Уколико вам организам током дана тражи шећер, опредијелите се за jедну од ове три воћке. Резултатом ћете бити одушевљени

Воће jе природно слатко и богато витаминима, минералима и влакнима, па jе оно пут коjим можете креути до губитка килограма. Наравно, наjвише зависи од вашег укуса и преференциjа, али уколико имате потребу за уносом шећера током радног дана, ово jе наjбољjи начин.

image

Банана

-Банана

Банане

Банане посебно могу заситити, поготово ако jедну изрежете на комад тоста од цијелг зрна пшенице са маслацем од кикирикиjа. Међутим, знаjте да кад поjедете банану, нећете претјерати са калориjама jер jедна има само 112 калориjа. Осим тога, оваj комад воћа садржи 3 грама влакана коjа могу побољшати осјећаj ситости.

image

Грејпфрут 

-Грејпфрут

Греjпфрут

Ово горко воће може вам помоћи да скинете неколико нежељених килограма, све док му не додаjете шећер. Половина греjпа садржи само 65 калориjа, а иако то не звучи као да вас може заситити, jедно истраживање показало jе да су они коjи су jели греjп или пили сок од греjпа прије jела поjели манњjе калориjа, а такође су доживјели пад од 7,1 одсто у тежини.

image

Маракуја 

-Маракуја

Маракуjа

Уколико тражите нискокалорично воће, не тражите даље од маракуjе. Богато витаминима А и Ц, ово сићушно воће има само 18 калориjа, што значи да бисте могли поjести пет и даље бити испод границе од 100 калориjа. Маракуjа jе пореклом из Jужне Америке и садржи пицеатанол, супстанцу коjа може побољшати крвни притисак и повећати осјетљивост на инсулин, што jе кључно за мршављење.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:09