Bella Hadid / -INSTAGRAM
14/08/2023 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bella Hadid se vratila modelingu

Manekenka ponovo na setu posle pet mjeseci

Bella Hadid se vratila modelingu i tu vijest podijelila na svom TikTok profilu. Manekenka je nekoliko mjeseci provela u borbi sa lajmskom bolešću.

Nakon pet mjeseci pauze zbog liječenja od lajmske bolesti, Bella Hadid se zvanično vratila na svoje radno mjesto. Naime, manekenka je na svom TikTok profilu objavila snimak kako izgleda povratak na scenu. Na videu je Bella u bijelom čipkastom topu sa ukrasima i vezicama, a sa tim je uparila i donji dio veša sa kratkim pantalonama na vezivanje. Za ovo snimanje, Bella je imala dugu talasastu frizuru, a šminku je upotpunila sa bronzanim sjajem, svjetluavom sjenkom za oči i mat ružičastim karminom. Uz sav glamur, manekenka odiše pozitivnom energijom i izgleda zaista dobro. Naime, ona je pjevala stihove pjesme "Sprinter" izvođača Sprinter Dave x Cench vrteći se u svojoj stolici.

Ranije ove nedjelje, Bella je otvoreno progovorila o svojoj tekućoj bici sa lajmskom bolešću, rekavši da je u redu, nakon skoro više od 100 dana liječenja. Takođe, apelovala je na fanove da ne moraju da budu zabrinuti za nju. Bella je dobila dijagnozu lajmske bolesti 2012. godine zajedno sa njenim bratom Anwarom i majkom Yolandom. Ipak, ona je na svom Instagram profilu podijelila radost i ponos na sebe što je ustrajala u borbi i što je danas tu gdje jeste. Manekenka je tokom liječenja postavljala fotografija i obavještavala fanove o svom oporavku. U jednom od postova, Bella je, između ostalog, napisala i zaista inspirativne misli:

-Univerzum funkcioniše na najbolnije i najljepše načine, ali moram da kažem da ako se borite – biće bolje. Obećavam. Odmaknite se, ostanite jaki, vjerujte u svoj put, idite za svojom istinom i oblaci će početi da se raščišćavaju.

U svakom slučaju, Bella Hadid se vratila modelingu na velika vrata i nesumnjivo je da će nas i dalje oduševljavati svojim radom, modnim odabirima i kombinacijama glamurom kojim i inače zrači.

lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 14:46