Опијање или подршка, илустрација / - JONATHAN-BORBA-DURU_BZV8SO-UNSPLASH
08/08/2021 u 14:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Да ли jе у реду да мушкарци славе рођење бебе алкохолом док су жене у болници?

Сваки пут кад жена роди, отац дјетета ће се у већини случаjева убити к`о маjка негдје с приjатељима, да би наводно обиљежио и прославио то што jе постао отац", рекла jе у видеу Андреjа К. коjи jе обjавила на ТикТоку

Рођење детета узбудљив jе чин. Истовремено, за жену jе понекад тежак, стресан и болан, посебно за прворотке коjе не знаjу шта их чека. Док рађа, жена пролази кроз различите врсте тјелесних и психичких промјена и боли.

ТикТокерка Андреjа К. недавно jе подстакла на размишљање питањем, а то jе ли у реду да се мушкарац опиjа док жена рађа?

''Сваки пут кад жена роди, отац дјетета ће се у већини случаjева убити к`о маjка негдје с приjатељима, да би наводно обиљежио и прославио то што jе постао отац", рекла jе у видеу коjи jе обjавила на ТикТоку.

"Мени jе то толико ружно зато што jе жена коjу ти наводно толико волиш, жена коjа jе теби подарила то дијете проживјела толику трауму физички и психички. Треба твоjу подршку, љубав, сигурност и теби jе приоритет да одеш да се напиjеш с приjатељима, а не да будеш уз ту жену и то дијете. Не знам, мени аутоматски мушкарац због тога падне у очима", закључила jе.

Видео jе скупио 250 хиљада прегледа и доста коментара жена.

"Хвала Богу да jе неко ово рекао", "Увијек ми jе то било преглупо", "Да, да и да! А тек момачке вечери уз стриптизете и алкохол, као да веза дотад ниjе постоjала", "Истина жива", "Традициjа", сложиле су се с њеним размишљањем многе жене, а и понеки мушкарац.

Између осталих, коментарисала га jе и Ела Дворник.

"Моj муж jе спавао са мном у болници док нисам отишла кући и отворио ми прво пиво."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:10