Glam Galaxy Suzane Perić, na Bulgarian Fashion Weeku / -ZSOCC
20/11/2023 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dio kolekcije Glam Galaxy Suzene Perić premijerno prestavljen na Budapest Fashion Week-u

Diplomatska podrška srpkoj kreativnosti u Budimpešti

Zahvaljujući "Serbia Fashion Week"-u, dizajnerka Suzana Perić ostvarila je još jedan značajan korak u svojoj karijeri predstavljajući svoju kolekciju "Glam Galaxy" na "Budapest Fashion Week"-u. Ova izuzetna prilika predstavlja još jedan korak ka internacionalnom uspjehu srpke kreativnosti. Dio kreacija Suzane Perić iz njene nove kolekcije "Glam Galaxy" već je oduševio publiku na "Serbia Fashion Week"-u u Novom Sadu, "Word Fashion Festival"-u u Čikagu i "Athens Fashion Week"-u. Ipak, posebna uzbuđenja donosi dio kolekcije koji je prvi put predstavljen u prestonici Mađarske, Budimpešti. Ovaj grad sada s ponosom nosi trag "Glam Galaxy" dizajna, stvarajući prostor za novo modno iskustvo koje će ostaviti neizbrisiv pečat.

image

Bulgarian FAshion Week Suzana Perić, Foto: Zsolt Levai

-ZSOCC

- Uz Suzanu Perić, na "Budapest Fashion Week"-u bila je i prva dama "Serbia Fashion Week"-a Svetlana Horvat. Njena podrška i prisustvo dodatno su istakli značaj ovog događaja. Zahvaljujući partnerskim ugovorima sa 34 nedelje mode širom sveta, "Serbia Fashion Week" pruža domaćim dizajnerima priliku da svoju kreativnost i raskošnu modu pokažu globalno. Ovoga puta, to je bila Budimpešta, a predstavnici medija i modne scene Mađarske ovacijama su ispratili jedinstvenost "Glam Galaxy" kolekcije - stoji u saopštenju kreativnog tima SFW.

image

Bulgarian FAshion Week Suzana Perić, Foto: Zsolt Levai

-ZSOCC

Posebno istaknuti gost na ovoj spektakularnoj reviji bio je otpravnik poslova ambasade Srbije u Mađarskoj.

Prisustvo gospodina Aleksandra Lončarevića na ovoj izuzetnoj reviji ne samo da simbolizuje diplomatsku podršku već i naglašava koliko je ovo značajno za srpsku modu i kulturnu scenu i dodatno potvrđuje da modna industrija može biti snažan alat za predstavljanje i promociju kulturnog identiteta Srbije u svijetu. Kroz ovakvo djelovanje, "Serbia Fashion Week" postaje ne samo platforma za kreativnost već i ambasador dobrih odnosa i razumijevanja među narodima. "Serbia Fashion Week" nastavlja na profesionalan, odgovoran i visoko kvalitetan način da predstavlja srpku modnu industriju širom svijeta, tako da u budućnosti očekujemo još mnogo uzbudljivih trenutaka i internacionalnih uspjeha koji će doprinijeti prepoznatljivosti srpske mode na svim kontinentima - zaključuje se u saopštenju.

image

Bulgarian FAshion Week Suzana Perić, Foto: Zsolt Levai

-ZSOCC
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. decembar 2023 10:45