Red carpet / -NIDAL ŠALJIć
18/08/2023 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Fashion weekend Jahorina okupio najbolje regionalne dizajnere

Dva najveća brenda iz Bosne, Sarajevo Film Festival i Fashion Weekend Jahorina udružili svoje snage

Najveći regionalni umjetničko modni i muzički spektakl Fashion weekend Jahorina 2023 počeo je spektakularnim događajem koji je okupio zaljubljenike filma i mode.

Dva najveća brenda iz Bosne udružili su svoje snage, Sarajevo Film Festival i Fashion Weekend Jahorina kao događaj koji povezuje i okuplja najbolje regionalne dizajnere, podržava mlade iz regiona i mnogo je više od modnog događaja..

U okviru prve večeri Fashion weekend Jahorina prikazana je projekcija digitalno restauriranog filmskog klasika Ljubomira Radičevića "Ljubav I moda".

Na red carpetu, pred projekciju našli su se: Branko Đurić Đuro, Mima Karadžić, Jelena Gavrilović, Bata Spasojević, Zala Đurić, Amina Hasenbegović i mnogi drugi.

-Sticajem okolnosti sam uvijek imala priliku da sarađujem sa dizajnerima koji su meni bili značajni, ove godine imaću priliku da nastupim na Jahorina fashion weekendu gde će najtalentovaniji srpski dizajneri predstaviti svoje nove kolekcije uz muzičko modni spektakl- kazala je Jelena Gavrilović.

Posjetiocima se na posebnom Fashion Weekend Jahorina Welcome party-ju obratio i direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić rekavši da je ovo saradnja dva najbolja brenda iz Bosne i Hercegovine. Takođe on je najavio veliki koncert regionalne zvijezde Senidah i istakao kako je ponosan na čitavu organizaciju i saradnike. On je pozvao javnost da dođu na Jahorinu i uživaju u bogatom programu za ljubitelje filma, muzike i mode 18. i 19. avgusta.

U nastavku programa večeras u Olimpiskom centru Jahorina očekuje se pravi modni i muzički vatromet u okviru kojeg će svoje kolekcije predstaviti regionalni dizajneri poput Aleksandre Džaković, Verice Rakočević, a poseban akcenat biće na reviji kostima po epohama iz Narodnog pozorišta Republike Srpske.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 02:17