Ilustracija / GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-JOSEP SURIA
12/10/2023 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kako da odaberete savršen parfem?

Možda postoji mnogo omiljenih mirisa, ali samo je nekoliko onih koji su savršeni za vas

Parfem utiče na prvi utisak o vama i stoga bi trebalo da se uklapa u vaš karakter i modni stil. Ako se zaista zaljubite u neki parfem, veća je vjerovatnoća da će on završiti na vašoj polici. Ali da li ćete ga koristiti u budućnosti je drugo pitanje. Možda postoji mnogo omiljenih mirisa, ali samo je nekoliko onih koji su savršeni za vas. Kako odmah da znate da li je to – to?

Doživite euforiju svaki put kada nanesete parfem

Ovaj miris u vama izaziva navalu emocija. Možda vas vraća u tople uspomene ili, naprotiv, stavlja do znanja da od ovog trenutka otvarate novu stranicu u svom životu. Jednostavno rečeno, trebalo bi da snažno odjekne u vama svaki put kada ga nanesete. Nakon nanošenja gotovo da ne osjećate miris.

Siguran znak savršenog parfema je kada se njegov miris stopi sa vašim. U ovom slučaju, kada nanesete parfem na kožu, brzo prestanete da ga osjećate – on se bukvalno stapa sa vama, stvarajući savršenu kombinaciju. Ako se to dogodi, znajte da ste savladali lekciju kako izabrati savršeni parfem.

Dobijate komplimente od drugih

Treći znak su komplimenti. Često se dešava da ako ljudi osjete mirise koji im se zaista dopada, ne mogu da odole da to izraze toplim riječima. Ovo se događa i kada je kombinacija mirisa i imidža osobe toliko harmonična da je nemoguće ne dati kompliment. Zapamtite: ako odaberete pravi parfem, sigurno nećete ostati neprimijećeni.

Namjeravate da kupite miris koji nije baš u trendu

Vodite se onim što volite, a ne prolaznim modnim trendovima. Samo vi sami možete da osjetite svoje emocije, što znači da tako intiman trenutak kao što je izbor parfema ne treba da bude podložan bilo kakvim spolja nametnutim trendovima. Slobodno pratite svoja unutrašnja osjećanja i intuiciju – neće vas prevariti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
PARFEMODABIR
18. maj 2024 22:39