milena vujacic / -MILENA VUJACIC
25/10/2021 u 18:45 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милена Вујачић отвара предстојећу Недјељу моде у Подгорици

Дизајнерка ће представити 16 модела од којих ће један поново понијети она сама. Колекција је Урбан стајл и апсолутно је носива, како за дневне тако и за вечерње прилике

Црногорска дизајнерка Милена Вујачић отвориће предстојећу Недјељу моде у Подгорици, која ће се одржати од 16. до 20. новембра. Она ће приказати колекцију за сезону јесен/зима 2021-22 која је према њеним ријечима апсолутно носива и за све прилике.

- Част да отворим прво вече недјеље моде је велики изазов за мене, због самог престижа, рекламе али и из практичних разлога - казала је дизајнерка.

image

milena vujacic

-MILENA VUJACIC

И ова колекција ће се звати по њој.

- И ова као и претходна колекција има радни назив "МИЛЕНА" јер свака на неки начин представља мене, кроз разне сфере живота. Самим тим, закључује се, да сам себи вјечита инспирација - открила је Вујачић.

У оквиру ревије представиће 16 модела од којих ће један поново понијети она сама. Како је казала, одређени модели створени су док је трајао карантин због Ковид пандемије а неки се још увијек израђују.

- Колекција је Урбан стајл и апсолутно је носива, како за дневне тако и за вечерње прилике. Неки од модела ће бити за свечане прилике и један од њих за сценски наступ. Биће за свакога по нешто. А представићемо неке од новитета које радимо у атељеу, а то су тренерке, кошуље и капути. Од материјала смо користили памук, свилу, кашмир, вуну, ручно рађену чипку - додала је дизајнерка.

Њени модели су, како је нагласила, намијењени женама које уживају у свом ЈА.

- То су храбре, моћне, елегантне, мистериозне сексипилне жене. Оне које имају карактер. Модели су за сезону јесен-зима 2021-22, с тим да имамо хаљине, панталоне и кошуље које можете носити сва четири годишња доба - закључила је дизајнерка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:51