Маска за лице / -Маска за лице
28/04/2022 u 19:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Опоравите суву кожу маском од само два састоjка

Брза, лака и ефикасна њега лица

Ма колико дjеловало да се ништа значаjно ниjе промиjенило, хладни дани и те како могу да оставе посљедице, како на организам, тако и на нашу кожу.

Баш као што нам зими тиjело тражи одређене намирнице и баш као што се хранимо потпуно другачиjе него што то радимо током љета, тако, с промjеном времена, морамо да почнемо другачиjе да "хранимо" и наjвећи орган.

Све jе више топлих прољећних дана. То значи да jе вриjеме да промиjенимо рутину, када jе њега лица и коже у питању.

Прво што осjети промjене спољних утицаjа jесте наше лице и зато оно захтиjева посебну пажњу. Важно jе да му пружимо све оно што му jе неопходно и да га добро "нахранимо".

Кожа, током зиме, углавном постане сува и зато испробаjте маску коjа ће му дати неопходну хидратациjу. Припрема се од само два састоjка и уопште вам неће бити компликовано да jе направите.

Потребан вам jе jедан зрели авокадо и jедна кашичица маслиновог уља. Вjероватно се питате у чему jе ствар? Авокадо има хидратантна своjства, па ће ваша кожа бити нахрањена и постаће глатка и мекана. Ову маску jе довољно да користите jедном мjесечно.

Половину зрелог авокада помиjешаjте с уљем и умутите кашиком енергично. На оваj начин ћете добити густу пасту коjу jе потребно да нанесете на чисто лице и оставите jе да дjелуjе око 15 минута.

Након 15 минута, исперите лице топлом водом и наставите са своjом уобичаjеном његом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:32