/ - FALLON-MICHAEL-2LG36HSFAWW-UNSPLASH
03/01/2022 u 13:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Риједак феномен у новогодишњоj ноћи: Близанци рођени у различитим годинама

Син Алфредо рођен jе у 23:45 31. децембра 2021. године, док су родитељи дочекали ћерку Аjлин у поноћ 1. jануара 2022. године, преноси Деjли меjл

Близанци коjи су рођени у размаку од петнаест минута имаjу рођендане у различитим данима, мјесецима и годинама након што jе jедна од беба рођена тачно у поноћ у новогодишњоj ноћи.

Фатима Мадригал и Роберт Трухиљо, из Гринфилда у Калифорниjи, дочекали су брата и сестру близанце Алфреда и Аjлин, али различитим данима, у медицинском центру Нативидад.

Син Алфредо рођен jе у 23:45 31. децембра 2021. године, док су родитељи дочекали ћерку Аjлин, у поноћ 1. jануара 2022. године, преноси Деjли меjл.

Мама Фатима jе рекла да jе "лудо" да њено двоjе дјеце имаjу различите рођендане, али jоj jе драго што jе Аjлин стигла дан касниjе.

- Мени jе лудо што су близанци и имаjу различите рођендане - рекла jе она у саопштењу за jавност из медицинског центра.

Била сам изненађен и срећна што jе стигла у поноћ, додала jе.

- Ово jе дефинитивно био jедан од наjупечатљивиjих порођаjа у моjоj кариjери - рекла jе др Ана Абрил Ариас, породични љекар у Нативидад Медицал Гроуп.

- Било jе апсолутно задовољство помоћи овим малишанима да безбједно стигну овдје 2021. и 2022. Какав невјероватан начин за почетак Нове године - додала jе.

Сваке године у САД има око 120.000 рођена близанаца, што чини преко три процента свих порођаjа, али jе изузетно ријетко да се близанци рађаjу са различитим рођенданима.

Курир.рс

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:32