Vera Vang / -PROFIMEDIA
30/09/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vera Vang otkriva najveću grešku koju mlade prave kada biraju vjenčanicu

Najveća greška je što se ne osjećate udobno u haljini, kazala je dizajnerka

Vera Vang je jedan od najpoznatijih dizajnera vjenčanica na svijetu. Kao kreativni idejni tvorac prelijepih vjenčanica za Gven Stefani, Arijanu Grande, Džesiku Simpson, Viktoriju Bekam i Kim Kardašijan, poznata je po svojim jedinstvenim svadbenim kreacijama. Ona je sada podijelila za Pipl koje greške mlade prave prilikom odabira vjenčanica:

- Najveća greška je što se ne osjećate udobno u haljini. A pod tim ne mislim samo na pristajanje. Osjećaj mi je veoma važan u odjeći, vjerovatno zato što sam žena koja dizajnira za druge žene, i doživljavam odjeću. Muškarci donose apstraktno, ali mislim da žene dizajneri donose određeni osjećaj stvarnosti i mislim da je zaista važno da se osjećate udobno. Ne samo fizički, već i psihički - obhjašnjava Vera i dodaje:

- Mislim da ne bi trebalo da pokušavate da transformišete ono što jeste na dan vjenčanja. Uvijek sam govorio da si ono što jesi, da si individua, da imaš svoj osjećaj za stil. I uvijek ohrabrujem ljude da to zaista prate, slušaju svoj glas, a ponekad i ne. Njihova majka je umiješana, njihova sestra je umiješana, ponekad čak i mladoženja, vjerovali ili ne – a ponekad i gomila najboljih prijatelja - ispričala je za Pipl.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 22:56