Aleksandar i Jelena / Portal Dan
16/07/2023 u 13:49 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Aleksandar i Jelena – Spektakularna prosidba u Sutomoru

Ovaj mladi par zabavlja se oko godinu dana, a Jelena, kako smo saznali, ni slutila nije da će ovo ljeto biti sudbonosno za nju

Dvadesetdvogodišnji Aleksandar Knežević iz Beograda zaprosio je svoju djevojku Jelenu Tasković (25) na spektakularan način u Sutomoru 10. jula. Ubrzo je snimak postao aktuelan na društvenim mrežama, ali je portal Dan dobio ekskluzivno cio snimak od oca Milovana.

Ovaj mladi par zabavlja se oko godinu dana, a Jelena, kako smo saznali, ni slutila nije da će ovo ljeto biti sudbonosno za nju. Aleksandar je osmislio cio koncept i uz pomoć oca uspio da prosidba prođe kako je zamislio – spektakularno.

Kao što se može vidjeti na snimku, on je angažovao I ronioca koji je u odgovarajućem momentu izronio s prstenom, a onda su na red došli barke, bakljada i vatromet.

image

Aleksandar i Jelena

Portal Dan

Naime, kako je za portal Dan ispričao njegov otac Milovan, njihova porodica godinama živi u Beogradu gdje se Aleksandar i rodio, a porijeklom su iz Crmnice.

– Aleksandar je jako vezan za svoje crnogorske korijene i mnogo vremena provodi u Crnoj Gori, gotovo svi važniji praznici, odmor. Bavimo se i biznisom tokom ljeta u Sutomoru, gdje posjedujemo nekretninu. Zato je Aleksandar odlučio da svoju djevojku zaprosi upravo ovdje gdje su mu korijeni. Organizovali smo sve, barke, ronioca, snimanje, da bude događaj za pamćenje, kao i njihova ljubav – kaže ponosni otac.

image

Aleksandar i Jelena

Portal Dan

I Jelena je rođena u Beogradu, ali je porijeklom Vranjanka koja je svojom ljepotom opčinila Crmničanina zbog čega se on odlučio da nakon godinu dana zabavljanja zaprosi svoju izabranicu i stane na “ludi kamen”.

Na pitanje portala Dan da li će i svadba biti u Crnoj Gori, Milovan je sa žaljenjem rekao da neće.

– Imamo veliku porodicu, prijatelje, kumove, teško je izvesti da svi oni dođu u Crnu Goru, ali se zbog toga Aleksandar odlučio da vjeridba bude baš ovdje u Sutomoru. Svadba će biti 11. septembra u Beogradu – kaže Milovan.

image

Aleksandar i Jelena

Portal Dan

Neraskidive veze su, kaže Milovan, s Crnom Gorom, gdje mu živi ostatak porodice.

– Majka, brat, sestra, svi su mi tu. Ja sam se odselio za Beograd prije 30 godina, zasnovao porodicu i dobio dvoje djece, Aleksandra i Kristinu. Zbog toga su moja djeca jako vezana za Crnu Goru. Odmalena znaju ko su i odakle su, stoga sam veoma ponosan što je odlučio da u Sutomoru zaprosi Jelenu – kaže ponosni otac Milova Knežević za portal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 12:59