Колекција Викторије Бекам / -Агенције
06/02/2022 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Викторија Бекам спремила нову колекцију инспирисану кошаркашима и НБА лигом

Супруга славног фудбалера, у сарадњи са брендом Рибок, креирала је колекцију за жене инспирисану кошарком и НБА лигом, а колико су њени комади популарни говори податак да се колекција углавном распрода у првих 24 сата

Бивша Спајсица Викторија Бекам поново је спремна да одушеви модни свијет. Супруга славног фудбалера, у сарадњи са брендом Рибок, креирала је колекцију за жене инспирисану кошарком и НБА лигом, а колико су њени комади популарни говори податак да се колекција углавном распрода у првих 24 сата. Тако је било и са "дроп 5" из 2020, а све су најаве да ће и "шестица" завршити у рукама оних најбржих, како у свијету, тако и у региону.

Reebok x Victoria Beckham Drop шест чине "маст хев" комади како за неку спортску варијанту тако и за кафу са другарицама, али и вечерњи излазак. Софистицираност, функционалност, лакоћа и прилагодљивост су оно што нове комаде разликује од свега претходног.

–На самом почетку процеса дизајнирања увијек се фокусирам на један кључни комад за одређени спорт. Прошле сезоне све се вртјело око хаљине за тенис, ове, инспирацију проналазим у кошарци и НБА култури, коју сам упознала кроз своја путовања по Америци, тако да је акценат ове колекције на кошаркашким панталонама широких ногавица. Винтиџ гардероба је велика инспирација сваке моје колекције. На примјер, Рибок М65, једну од мојих омиљених јакни, исјекли смо до струка и додали јој широке џепове што је чини јединственом и носивом у свим приликама, од јутра до мрака - рекла је чувена спајсица Викторија Бекам.

Колекцијом су истакнуте женствене силуете и пропорције, које додатно наглашавају струк захваљујући скраћеној и широкој форми. Материјали су унапријеђени како би омогућили што бољу подршку и кретање. ВБ кроп дуксерица је дизајнирана тако да пружи већу удобност.

Палета боја је базирана на земљаним тоновима глине и аквамарин зелене, пресјечене јарко жутом, која се налази у везу култног ВБ џемпера са капуљачом. Мат финиш уноси елемент суптилне софистицираности у асортиман. Контраст једноставности модела пружају велики смјели логотипи.

Обућа прати контрастну естетику колекције, ВБ Зиг Кинетица је упечатљиве неон жуте боје, док су култне минималистичке ВБ Цлуб Ц црне и бијеле са суптилним коралним сјајем и рељефним детаљима логотипа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 04:41