јелена Ступљанин / -ФИЛМ ТВ
21/10/2021 u 20:45 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Црна свадба" од 30. октобра на малим екранима

Серија Црна свадба, психолошки трилер са елементима мистерије и хорора, чији су креатори сценариста Страхиња Маџаревић и редитељ Немања Ћипранић, свjетску премијеру имала је на 27. Филмском фестивалу у Сарајеву

Глумицу Јелену Ступљанин смо гледали у "Каљавим гумама", "Кмиониџијама" и код породице Бошковић. Од 30. октобра ћемо је гледати на Првом програму РТС-а у серији "Црна свадба", а у Атељеу 212 у представи "Пристанак". У комаду Пристанак, моћној, болној, али и забавној драми британске списатељице Нине Рејн у режији Небојше Брадића, адвокати, који су истовремено пријатељи, заузимају супростављене стране у случају силовања. Главни свjедок је жена-жртва, чији је живот наизглед веома далеко од њихових. Једну од улога у овом дjелу, чија се премијера очекује почетком новембра на сцени "Мира Траиловић" у Атељеу 212, тумачи Јелена Ступљанин.

Са нестрпљењем се очекује и премијера нове серије на Првом програму РТС-а, Црна свадба у којој Јелена Ступљанин такође тумачи једну од улога.

Серија Црна свадба, психолошки трилер са елементима мистерије и хорора, чији су креатори сценариста Страхиња Маџаревић и редитељ Немања Ћипранић, свjетску премијеру имала је на 27. Филмском фестивалу у Сарајеву. Прве двиjе епизоде одушевиле су публику, а пред телевизијске гледаоце серија од 10 епизода стиже 30. октобра.

-Још увиjек не желим о томе толико да причам, али сам сигурна да ћемо сви после прве епизоде жељно очекивати да видимо шта ће се даље дешавати - најављује Јелена Ступљанин на крају гостовања у Београдској хроници.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:55