Џан Јаман / -ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ
03/05/2022 u 18:10 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Џан Јаману још једно међународно признање

Турски глумац награђен је на Филмском фестивалу комедије у Монте Карлу наградом за хуманитарна достигнућа

Турски глумац Џан Јаман награђен је на Филмском фестивалу комедије у Монте Карлу и тако своjим успјесима и наградама дописао још један. Јаману је уручена Charity награда за хуманитарна достигнућа на Грималди форуму.

Згодни турски глумац своjу глумачку кариjеру већ дуже од годину дана гради у Италији. Недавно је завршио снимање ТВ сериjе Viola come il mare у коjоj jе дијелио главну улогу са Франческом Ћилеми. Међутим, сериjа, коjа jе планирано да буде емитована на прољеће, одложена jе за jесен.

Глумац, коjи jе такође глумио у многим рекламама у Италиjи, ради за комерциjалну корист дјеце, предузима инициjативе да помогне дјеци у тешким ситуациjама и покренуо jе бренд парфема под називом Маниа, коjи jе веома популаран у тоj европскоj земљи.

С друге стране, Јаман, коjи jе потписао уговор са дигиталном платформом Disney плус, коjа ће у jуну почети да емитуjе у Турскоj, вратћа се у своју земљу на снимање сериjе El Turco.

Џан ће у сериjи бити у улози главног глумца, коjу ће снимати компаниjа Ay Yapım. Иако jе прошло доста времена од склапања договора, ниjе дата изjава о његовоj партнерки на овом проjекту. Све више се прича да jе у питању веома звучно име, али ипак, сачекаjмо…

Обожаваоци овог глумца широм свијета очекивали су да ће Јаман поново глумити у пару са згодном Демет Оздерим са којом је остварио улогу Џана Дивита у серији Сањалица која им је обома донијела свјетску славу и прегршт домаћих и страних награда.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:56